SL| EN| HR
Domov > Greda > Sadna polnila in namazi za pekarstvo in slaščičarstvo

Sadna polnila in namazi za pekarstvo in slaščičarstvo

 

 

Sadna polnila in namazi za pekarstvo in slaščičarstvo

 

Sadna polnila in namazi za pekarstvo in slaščičarstvo so odličen dodatek za vse vrste peciv, od enostavnih piškotov do sestavljenih tort in kremnih peciv. Polnila imajo velik delež sadja, zato jih odlikuje bogat sadni okus.

Izdelamo lahko namaze in polnila različnih okusov, z delci sadja ali brez.

 

Polnila - dodana po peki
se uporabljajo predvsem kot namaz za piškote, torte, kot polnilo za krofe in za podobne izdelke.

 

 

Delno termostabilna sadna polnila - dodana pred
peko ali kuho:

primerna za cmoke, zavitke, krofe,… Po peki polnilo delno spremeni obliko.

 

Termostabilna sadna polnila - dodana pred peko:
pri peki do 200° C se oblika polnila ne spremeni. Polnilo ostane na svojem mestu in se ne izliva iz peciva. Polnila se uporabljajo za piškote, peciva iz listnatega in kvašenega testa ter za podobne izdelke.

  Pripravki za različne okuse želejev:
  • za “Jaffa” piškote
  • za čokoladne pralineje