SL| EN| HR
03


Vse sokove Presad odlikuje 100% zelenjavni ali sadno - zelenjavni delež. Nektarji vsebujejo 25 % do 50 % sadni delež. Sadnemu soku smo dodali le sladkor, vodo in citronsko kislino. Zaradi visokega deleža sadja so nektarji bogati z vitamini, minerali in hranilnimi snovmi, ki povečujejo vitalnost ter dajo občutek mladosti in svobode.

03


Sadne sirupe odlikuje harmoničen in poln sadni okus, ki ga ohranijo tudi po mešanju z vodo. Iz enega litra sadnega sirupa lahko pripravite 8 litrov osvežilnega napitka.

03


Sadni namazi so odlična popestritev dnevnim
obrokom in pika na i sladicam, palačinkam, sadnim prelivom…

Naj vaša domišljija dobi krila!

03

Termostabilno polnilo že vrsto let uporabljajo peki in slaščičarji, sedaj pa je v manjši 700 gramski embalaži na voljo tudi vam. Posebnost tega polnila je, da je stabilno pri visoki temperaturi. To pomeni, da po toplotni obdelavi obdrži prvotno obliko, zato je še posebej primerno za peko ali kuhanje.

Presad sokovi  

Kakovostni izdelki, ki zagotavljajo zdrav in aktiven način življenja.

 

Izdelujemo visoko kakovostne in zdravju prijazne izdelke iz sadja in zelenjave, pri tem pa ohranjamo odgovornost do narave in do naše skupne prihodnosti. Ostajamo zvesti bogati tradiciji proizvodnje sokov in nektarjev ter sadnih izdelkov za živilsko industrijo.

Presad
Greda

Nakup večinskega deleža Varnost Maribor d.d.

Aktiva Skupina podpisala pogodbo o nakupu večinskega deleža v Poslovnem sistemu Varnost Maribor. Z nakupom večinskega deleža v Varnost Maribor d.d., bo postala Aktiva skupina največji ponudnik storitev čiščenja, upravljanja in zasebnega varovanja v Sloveniji.

Podrobnosti