SL| EN| HR
Domov > Novosti > Dogodki

Štirikrat velika zlata medalja za Presad!

V Gornji Radgoni je letos potekal že 52. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2014. Sejem je ponudil najuglednejše svetovne blagovne znamke kmetijske, gozdarske in vinogradniške tehnike, vrhunska živila in vina, najsodobnejšo opremo za živilskopredelovalno industrijo in vinarstvo, sredstva za prehrano in nego živali ter rastlin.

 

Že 18. leto zapored je v okviru sejma AGRA potekalo tudi Mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, pijač in embaliranih vod. Strokovna komisija je ocenjevala kar 76 različnih vzorcev štirinajstih proizvajalcev iz Slovenije in Hrvaške. Ocenjevanja proizvodov na Pomurskem sejmu potekajo po mednarodnih kriterijih, zato so prejeta priznanja pomemben del tržne uspešnosti nagrajenih proizvodov. Tisti, ki želijo biti na trgu konkurenčni, kljub krizi sodelujejo.
Podjetja vsako leto usmerjamo svoja znanja v nenehne izboljšave, v nove okuse svojih proizvodov, postajamo drzni in kreativni.

 

Presad je letos na ocenjevanju sodeloval s celotnim asortimanom sokov in nektarjev. Prav vsi so bili nagrajeni. Zablesteli smo s kar štirimi velikimi zlatimi medaljami in tremi zlatimi medaljami. Za sok rdeče pese z dodatkom medu je to že druga velika zlata medalja zapovrstjo, veliko zlato medaljo pa so prejeli tudi sadno-zelenjavni sok iz jabolk, pomaranč in korenčka, nektar iz črnega ribeza ter naš novi 100-odstotni paradižnikov sok. Zlato medaljo so si prislužili pomarančni sok, nektar iz marelic, pomaranč in jabolk ter nektar iz breskev, srebrno medaljo pa sta prejela jabolčni sok in nektar iz breskev.

 

Tudi splošna kakovost ostalih proizvodov je bila zelo visoka. Na ocenjevanju so bili namreč prisotni v večini sokovi z višjimi prehranskimi vrednostmi in višjo vsebnostjo sadja in zelenjave, veliko pa je bilo tudi novih kombinacij okusov.
Vse podeljene medalje so dokaz visoke kakovosti Presadovih proizvodov, ki so na trgu že od leta 1955. Blagovna znamka Presad tudi preko ocenjevanja in posledično strokovno priznane kakovosti ponovno gradi svoj ugled med potrošniki. Visoko število vrhunsko ocenjenih izdelkov potrjuje pravilno usmerjenost podjetja in predstavlja priznanje za vse zaposlene v aktivu. Obenem pa potrošnikom zagotavlja, da z nakupom Presadovih izdelkov prejmejo izdelke najvišjega kakovostnega razreda.

 

Zaposleni v Presadu se bomo tudi v bodoče trudili, da bomo s svojim razvojem in delom sledili svetovnim trendom ob istočasnem zagotavljanju najvišje možne kakovosti izdelkov. Potrošniki upravičeno postajajo vedno bolj zahtevni. Posledično to pomeni, da so tržno uspešna le podjetja, ki pri svojem delu kot glavni cilj zasledujejo kvaliteto.