SL| EN| HR
Domov > Novosti > Dogodki

Presad na mednarodnem sejmu AGRA 2013

Kljub krizi, v kateri se nahajamo, je sejem pokazatelj, da je v Sloveniji še mnogo znanja, inovativnosti in volje za izboljšanje trenutnega stanja. Majhna, srednja in velika podjetja usmerjajo svoje napore v stalno izboljševanje svojih proizvodov in tržnih poti.

 

Že pred sejmom pa se je odvijalo tudi:

  • 39. Mednarodno ocenjevanje Vino Slovenija
  • 34.  Mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov
  • 27. Mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov
  • 17. Mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod

 

Ocenjevanja so pomemben pokazatelj stanja kakovosti in inovativnosti v posameznem podjetju. V zadnjem času se na ocenjevanju pojavlja tudi vedno več kmetij in manjših proizvajalcev hrane, ki s svojo prisotnostjo dokazujejo svojo kakovost in prispevajo k večji prehranski varnosti potrošnikov na trgu.
Podjetje Presad je samostojno nastopilo na ocenjevanju sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod.  Na ocenjevanje je poslalo 5 izdelkov in prav za vse prejelo nagrade:

 

Velika zlata medalja:

Zelenjavni sok iz rdeče pese z dodatkom medu Presad

 

Srebrna medalja:

Ledenko sirup za ledeni čaj šipek-breskev
Ledenko sirup za ledeni čaj šipek-gozdni sadeži
Nektar iz črnega ribeza Presad

 

Bronasta medalja:

Nektar iz breskev Presad

 

Podeljene nagrade na ocenjevanju potrjujejo visoko kvaliteto Presadovih izdelkov, ki zopet pridobivajo veljavo med slovenskimi potrošniki. Naši izdelki so vedno bolj prisotni na trgovskih policah ter v domovih zvestih potrošnikov.
Pole tega se Presad lahko pohvali, da je posredno, preko svojih poslovnih partnerjev, prejel še veliko priznanj na ocenjevanjih, in sicer za embalirane vode z okusi, sadne jogurte, sladolede.

 

Vsa ta priznanja pomenijo potrditev dobrega dela in razvoja v podjetju. Presad v zadnjih dveh letih namenja veliko pozornost spremljanju trendov na svetovnih trgih ter odzivanju na pričakovanja kupcev. Na mnogih področjih pa s svojimi inovativnimi proizvodi pomaga oblikovati prodajne asortimente svojih kupcev.